Maksanko ylimääräistä ollessani verkkovierailualueella?

WhatsApp käyttää puhelimesi datapakettia samalla tavalla, kuin selain tai sähköposti. Jos käytät matkapuhelinverkkoa verkkovierailualueella, käytöstä tavallisesti tulee lisämaksuja, operaattorisi voi veloittaa sinua WhatsAppin käytöstä verkkovierailualueella. Kysy operaattoriltasi verkkovierailumaksuista, SIM-kortteista, veroista ja ehdoista. Jos sinulla ei ole kansainvälistä datapakettia, napauta Verkkovierailut estetty poistaaksesi datayhteyttä käytöstä.

Varmistaaksesi, että datayhteytesi on poistettu käytöstä, siirry:

Windows Phone asetuksiin > systeemi > Matkapuhelinverkko > Datayhteyden verkkovierailuasetukset > Verkkovierailut estetty.

Jos olet yhteydessä WLAN-verkkoon ja sinulla on sopiva WhatsApp-tili, voisit käyttää WhatsAppia ilmaisesti WLAN-verkossa. Huomaa, että jotkut WLAN-verkot voivat veloittaa sinua.

Jos datayhteyden verkkovierailu on käytössä puhelimessasi, suosittelemme, että valitset median automaattisen latauksen vain WLAN-verkossa. Lisätietoja median automaattisen latauksen asetuksista saat tästä.

Kun olet ulkomailla, suosittelemme, että tilasi WhatsAppissa olisi "Olen nyt ulkomailla, otan yhteyttä kun olen WLAN-verkossa". Näin ystäväsi tietää, miksi et vastaa heti.

Terveisin,
WhatsAppin tukitiimi