Haluan vaihtaa puhelinnumeroni ja/tai puhelimeni, mitä minun pitää tehdä?

Ennen kuin luovut puhelinnumerostasi tai puhelimestasi, sinun pitää siirtää WhatsApp -tilisi uuteen puhelinnumeroon tai puhelimeen.

Voit poistaa vanhan puhelinnumerosi käytöstä ja siirtää tiedot uuteen puhelinnumeroon helposti käyttämällä toimintoa Vaihda numeroa -ominaisuuttamme.

Varmista, että yhteystietosi poistavat vanhan puhelinnumerosi heidän osoitekirjoistaan ja säilyttävät uuden puhelinnumerosi. Puhelinnumeroiden kierrättäminen operaattoreilla on yleistä ja kannattaa varautua siihen, että joku toinen saattaa saada vanhan numerosi.

Kun lopetat tilisi käytön, ja jos samaa numeroa käytetään WhatsAppin aktivoisimeen uudessa laitteessa 45 päivän jälkeen, vanha tilisi poistetaan kokonaan.

Jos vaihdat puhelinta, ja uudessa puhelimessa on eri käyttöjärjestelmä kuin vanhassa, voit siirtää tilisi tiedot, kuten palvelun tilauksen ja ryhmät. Et voi siirtää viestejä.

Jos vaihdat puhelinta, ja uudessa puhelimessa on sama käyttöjärjestelmä kuin vanhassa, voit siirtää myös viestisi. Lisätietoja saat tästä.

Ennen kuin luovut älypuhelimestasi, varmista, että kaikki tiedot on poistettu puhelimesta. Jos puhelimessasi on SD-kortti, poista kaikki tiedot siitäkin. Tämä takaa, että yksityiset tietosi, kuten esim. WhatsApp-viestit, eivät pääse vääriin käsiin.

Terveisin,
WhatsAppin tukitiimi