Miksi WhatsApp käyttää puhelinnumeroani ja osoitekirjaani?

Pyydämme puhelinnumeroasi, koska sen avulla WhatsApp ohjaa viestit sinulta kavereillesi ja päin vastoin. Tekstiviestit toimivat samalla tavalla.

Vain sinä näet oman osoitekirjasi. Muilla WhatsApp -käyttäjillä ei ole pääsyä siihen, ellet itse ole lähettänyt tietoja siitä. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä koskaan myy henkilökohtaisia tietojasi kenellekään. Lue lisää yksityisyyskäytännöstämme yksityisyystiedotteesta.

WhatsApp käyttää roskapostiviestien estämiseen ja sovelluksen käyttökokemuksen parantamiseen puhelinnumeroita puhelimesi osoitekirjasta. Tietojasi ei tallenneta muihin järjestelmiin. WhatsApp tarkistaa osoitekirjasi avulla, ketkä kavereitasi käyttävät WhatsAppia. Näet heidät Suosikit / Valitse yhteystieto - ja Keskustelut-kohdassa. Jotta tämä on mahdollista, puhelinnumerot lähetetään WhatsAppille salattua yhteyttä käyttäen. Muita tietoja, kuten nimiä, sähköpostiosoitteita tai kotiosoitteita ei lähetetä. Jotta tietäisit kenen kanssa olet keskustelemassa, sovellus käyttää osoitekirjasi nimiä.

Suosittelemme, että luet blogistamme kirjoituksen "Miksi emme myy mainoksia" (englanniksi). Siinä kerrotaan, kuinka suhtaudumme käyttäjimme yksityisyyteen, mitä odotamme käyttäjiltämme ja mitä heidän pitäisi odottaa meiltä.

Terveisin,
WhatsAppin tukitiimi