De ce WhatsApp utilizează numărul meu de telefon și agenda mea telefonică?

Solicităm numărul dvs. de telefon deoarece aceasta este modalitatea prin care WhatsApp crează o legătură între dvs. și contactele dumneavoastră, foarte similar serviciului de SMS.

Informațiile din agenda dvs. telefonică sunt confidențiale. Nimeni altcineva care utilizează WhatsApp nu are acces la aceasta, doar dacă dvs. decideți să trimiteți informația. Acordăm foarte mare importanță intimității, și nu vindem și nici nu vom vinde informațiile dvs. către alte terțe persoane. În cazul în care doriți să aflați mai multe informații despre Politica de Confidențialitate, vă rugăm să citiți secțiunea Anunț Confidențialitate.

Pentru a preveni și a reduce mesajele nesolicitate, precum și pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe WhatsApp, aplicația utilizează numerele salvate în agenda telefonică. WhatsApp nu salvează informațiile dvs. sau ale oricărei alte persoane în sistem. WhatsApp analizează numerele de telefon din agenda dvs. și confirmă numerele care utlizează aplicația. Acest lucru permite oricăror utilizatori WhatsApp din agenda dvs. telefonică să facă parte din listele Favorite / (Contacte pentru Android) precum și din ecranul Conversații. În timpul acestui proces, doar numerele de telefon sunt trimise către WhatsApp pentru verificare, utilizând o conexiune codată. Nicio altă informație cum ar fi nume, e-mailuri sau adrese nu sunt trimise. Pentru a ști cu cine veți discuta mai târziu, aplicația afișează numele contactelor din agenda telefonică.

Vă recomandăm să citiți blog-ul nostru pe "Why we don't sell ads". Explică părerea noastră privind intimitatea utilizatorului, ce așteptăm de la utilizatorii noștri și ce ar trebui aceștia să aștepte, în schimb, de la noi.

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp