Cum folosesc Mesageria Vocală?

Mesageria Vocală îți oferă posibilitatea să comunici imediat cu un contact sau cu un grup de contacte. Această opțiune oferă o experiență foarte importantă care se bazează pe transmiterea de mesaje în timp real și în mod cert. În consecință, toate Mesajele Vocale se descarcă automat.

Trimiterea unui Mesaj Vocal

Pentru a trimite un Mesaj Vocal, apăsați și mențineți Microfon . În timp ce înregistrați Mesajul Vocal, puteți glisa înspre dreapta pentru a anula.

O opțiune foarte faină și inovatoare pentru Mesageria Vocală este că în momentul în care Mesajul Vocal a fost ascultat pe telefonul destinatarului, culoarea microfonului va deveni albastră.

Notă: Pe anumite telefoane, este posibil să fie necesar să așteptați un moment înainte de a începe să înregistrați.

Primirea unui Mesaj Vocal

După ce ați primit un Mesaj Vocal, apăsați butonul Redare pentru a asculta. Ridicați telefonul la ureche ca să puteț asculta mesajul prin difuzorul/receptorul telefonului sau puteți îndepărta telefonul pentru a asculta mesajul prin difuzor. Când veți avea căști conectate, mesajul va rula mereu prin căști.

Culoarea microfonului din dreptul mesajului pe care nu l-ați ascultat încă va fi verde:
Culoarea microfonului din dreptul mesajului pe care l-ați ascultat va fi albastră:

Citiți mai multe informații despre Mesageria Vocală pentru: Android | iPhone | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | Nokia S60

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp