Cum folosesc Mesageria Vocală?

Mesageria Vocală îți oferă posibilitatea să trimiți mesaje înregistrate. Toate Mesajele Vocale sunt descărcare automat pentru o experiență foarte bună.

Trimiterea unui Mesaj Vocal

Pentru a trimite un mesaj vocal, apăsați și mențineți butonul pentru mesaj vocal. La iPhone, butonul de mesaj vocal este un microfon care înlocuiește butonul de trimitere de pe tastatură.

În timp ce folosiți Mesageria Vocală pentru a înregistra mesaje, puteți să glisați spre stânga pentru a anula mesajul instant.

În momentul în care Mesajul Vocal a fost ascultat pe telefonul destinatarului, culoarea microfonului va deveni albastră.

Primirea unui Mesaj Vocal

După ce ați primit un Mesaj Vocal, apăsați buton redare pentru a asculta. Țineți telefonul în dreptul urechii dvs. pentru ca mesajul să fie ascultat prin difuzoarele telefonului sau doar ascultați mesajul folosind opțiunea de speakerphone / difuzor. În momentul în care există căști conectate, Mesajul Vocal va rula întotdeauna prin căștile conectate.

Culoarea microfonului din dreptul mesajului pe care nu l-ați ascultat încă va fi verde:

Culoarea microfonului din dreptul mesajului pe care l-ați ascultat va fi albastră:

Citiți mai multe informații despre Mesageria Vocală pentru: Android | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | Nokia S60 | BlackBerry 10

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp