Când călătoresc în străinătate / peste hotare, voi fi facturat suplimentar pentru serviciul de roaming?

WhatsApp Messenger folosește același plan de date celulare ca și atunci când accesați pagini de pe net / web browsing sau când accesați e-mailul de pe telefonul dvs. Este posibil să fiți taxat pentru utilizarea WhatsApp și alte date atât timp cât utilizați roaming. Contactați operatorul dvs. pentru mai multe detalii privind serviciul de roaming, cartele SIM, tarife și politici.

În cazul în care nu dispuneți de un plan de date pentru internațional, închideți / debifați Date celulare și / sau Date Roaming pentru a evita costurile suplimentare percepute pentru serviciul roaming, accesând Configurări iPhone > Conexiune celulară > Opțiuni date > Roaming de date.

Utilizarea aplicației WhatsApp atunci când telefonul dvs. este conectat la Wi-Fi nu ar trebui să confere costuri suplimentare impuse de operatorul dvs. Totuși, anumite rețele Wi-Fi pot percepe anumite costuri sau limitări de utilizare.

Chiar și în cazul în care ați scos cartela SIM sau atunci când ați debifat conexiune celulară, puteți să continuați să folosiți numărul dvs. existent pe WhatsApp când sunteți conectat la Wi-Fi. În cazul în care dispuneți de o cartelă SIM temporară sau locală atunci când călătoriți, puteți folosi opțiunea de Schimbare număr pentru a transfera informațiile contului dvs. pe noul număr de telefon.

Aflați mai multe informații despre folosirea opțiunii roaming pentru: Android | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | Nokia S60 | BlackBerry 10

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp