Cum invit prietenii să folosească WhatsApp?

Pentru a putea purta conversații cu anumite persoane pe WhatsApp, toată lumea trebuie să aibă instalată aplicația și numărul de telefon înregistrat. În cazul în care anumiți membri ai familiei și prieteni nu folosesc WhatsApp încă, este foarte simplu să îi invitați să utilizeze aplicația.

Puteți trimite o invitație de a utiliza WhatsApp accesând opțiunea Spuneți unui prieten. Acest lucru vă permite să trimiteți un mesaj SMS sau un e-mail cu un link pentru descărcare aplicație. În funcție de telefonul utilizat, este posibil să puteți utiliza opțiunea de a trimite o invitație printr-o altă aplicație, sau puteți posta un mesaj pe Facebook pentru a înștința prietenii dvs. despre WhatsApp și a le furniza un link pentru descărcare.

Notă: În cazul în care utilizați varianta prin SMS, se vor percepe costuri suplimentare. Vă recomandăm să vă asigurați că dețineți un plan adecvat pentru trimiterea de mesaje înainte de a trimite aceste invitații.

Nu știți unde să localizați această opțiune în WhatsApp?

  • Android: Apăsați pe secțiunea Contacte. Apoi rulați în jos și selectați Invitați prieteni.
  • Phone: Apăsați Favorite și rulați până la baza ecranului. Apoi, apăsați Invitați prieteni pe WhatsApp.
  • Windows Phone: Apăsați Tot și selectați contactul pe care doriți să îl invitați pe WhatsApp. Apăsați Mai mult și apoi Invitați pe WhatsApp.
  • Nokia S40: Selectați Toate și apăsați pe contactul pe care doriți să îl invitați. Apoi, selectați numărul de telefon al contactului și apăsați Invitați.
  • BlackBerry: Selectați pe lista Toate contactele. Apoi, apăsați pe butonul BlackBerry și selectați Invitați.
  • Nokia S60: Selectați Contacte și apăsați pe numele contactului pe care doriți să îl invitați pe WhatsApp. Apoi, apăsați Invitați prin SMS.
  • BlackBerry 10: Glisați în jos de la începutul ecranului și apăsați Spuneți unui prieten.

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp