Cum imi transfer istoricul mesajelor pe noul meu telefon Android?

Acum puteți transfera istoricul conversațiilor pe noul dvs. telefon Android fie prin transferul backup-ului local sau prin recuperarea de pe Google Drive . Backup-ul local se referă la backup-ul automat care este creat pe directorul WhatsApp de pe telefonul dvs. și care are loc în fiecare noapte la ora 2AM. Acest director poate fi localizat pe memoria internă a telefonului dvs. sau pe cardul dvs. SD extern. Opțiunea de backup pe Google Drive, în cazul în care este activată, se referă la faptul că mesajele dvs. cât și media pot fi salvate pe contul dvs. personal asociat contului Google Drive.

Transferul prin backup-ul local

Pași ajutători
 1. Creați un backup al conversațiilor pe vechiul dvs. telefon.
  • Mergeți la WhatsApp > Buton Meniu > Setări > Conversații și apeluri > Salvați conv.
 2. Transferați cardul extern SD pe noul dvs. telefon în cazul în care directorul WhatsApp/Database este localizat pe cardul extern SD.
  • Vă rugăm să citiți secțiunea pași ajutători de mai jos în cazul în care directorul WhatsApp este localizat pe memoria internă a telefonul dvs.
 3. Instalați WhatsApp pe noul telefon.
 4. Înregistrați același număr de telefon pe WhatsApp ca și în momentul în care ați realizat backup-urile.
 5. Apăsați Recuperați când va apărea notificarea pentru recuperarea istoricului mesajelor.

Pași ajutători

Pentru a transfera conversațiile de pe un telefon Android pe un alt telefon Android, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

 1. Pentru a începe, creați un backup manual pentru cele mai recente conversații.
  • Mergeți la WhatsApp > Buton Meniu > Setări > Conversații și apeluri > Salvați conv.
 2. Apoi, transferați acest backup pe un nou dispozitiv Android.
  • În cazul în care telefonul dvs. are un card SD, scoateți acest card din telefonul dvs. și introduceți-l în noul telefon.
  • Pentru telefoanele care au memorie internă / card SD (precum majoritatea telefoanelor Samsung),va trebui să transferați directorul /sdcard/WhatsApp/ de pe telefonul dvs. vechi pe directorul cu același nume de pe noul telefon. Acest lucru se poate face în câteva moduri. Se poate folosi file explorer sau se pot transfera backup-urile pe calculatorul dvs. .
  • Vă rugăm să înțelegeți că nu este posibil ca anumite fișiere să lipsească în timpul acestui transfer. Vă rugăm să verificați de două ori, că fișierele pe care doriți să le transferați pe telefonul nou să fie incluse în backup.
  • Dacă sunteți nesiguri cu privire la cardul SD pe care îl aveți, vă recomandăm să verificați informațiile tehnice ale telefonului pe pagina de web a producătorului.
 3. De îndată ce ați transferat backup-ul, puteți să instalați WhatsApp pe noul telefon Android.
 4. În timpul procesului de instalare, WhatsApp va localiza în mod automat backup-ul și vă va întreba dacă doriți să îl recuperați. De îndată ce a fost recuperat, vechile conversații vor fi disponibile pe noul telefon.

Transferul prin intermediul Google Drive

 1. Vă rugăm să începeți prin a salva conversațiile pe Google Drive de pe telefonul dvs. vechi.
  • Accesați WhatsApp > Buton Meniu > Setări > Conversații și apeluri > Backup conversație > Salvați conversațiile .
 2. Adăugați același cont de Google pe noul telefon, cont care a fost folosit pentru a se efectua backup-ul pe vechiul telefon. De asemenea, asigurați-vă că utilizați în continuare același număr de telefon pe noul dispozitiv/telefon.
 3. Instalați WhatsApp pe noul telefon.
 4. După ce ați verificat același număr de telefon care a fost utilizat pentru a se crea backup-ul pe vechiul telefon, veți vedea o fereastră care vă va îndemna să recuperați mesajele și media de pe Google Drive.
 5. După ce procesul de recuperare este finalizat, apăsați Următor iar conversațiile dvs. vor fi afișate de îndată ce procesul de inițializare a fost completat.
 6. După recuperarea conversațiilor, WhatsApp va începe să recupereze și fișierele media.

Notă : Nu puteți recupera istoricul conversațiilor de pe alte tipuri de telefon pe Android, sau de pe Android către un alt tip de telefon.

Aveți probleme cu înregistrarea numărului dvs. de telefon? Citiți acest articol .

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp