Shkarkoni WhatsApp për

Telefonat

Vizitoni whatsapp.com/dl nga telefoni juaj celular për ta instaluar aplikacionin.

Platformat tjera

Nokia S40

Shkarkoni WhatsApp për

Mac ose Windows PC

WhatsApp duhet të jetë i instaluar në telefonin tuaj
Me klikimin e pullës për shkarkim, ju i pranoni Kushtet tona & Politikën e Privatësisë.


E keni provuar WhatsApp Web për të dërguar dhe marrur mesazhe nga shfletuesi i internetit tuaj?