Контактирај со WhatsApp


WhatsApp Messenger подршка

За сите прашања во врска со WhatsApp Messenger, контактирај нѐ

WhatsApp Business подршка

За сите прашања во врска со WhatsApp Business апликацијата, контактирај нѐ

WhatsApp решенија за претпријатија

Доколку се интересираш за тестирање на нашите бизнис решенија за големи претпријатија, можеш да го пополниш овој формулар

Прашања за Политика на приватност

За сите прашања во врска со нашата Политика на приватност, молиме контактирај нѐ

Општи бизнис прашања

За сите останати бизнис прашања, контактирај го нашиот бизнис тим на bd@whatsapp.com

Корпоративна адреса

WhatsApp Inc.

1601 Willow Road
Menlo Park, California 94025
Соединети Американски Држави

WhatsApp Inc. е корпорација заснована во државата Делавер — Досие #5482270