Молиме симни ја најновата верзија на WhatsApp Messenger.

Симни сега
Верзија 2.18.379

Минимални побарувања

  • Android OS 2.3.3 или понов
  • Препорачливо е пакет со неограничен Интернет
  • Таблет уреди не се подржани

Извори од трета страна