Σχετικά με το WhatsApp

Η εφαρμογή μας

Πάνω από 1 δισεκατομμύριο άτομα σε πάνω από 180 χώρες χρησιμοποιούν WhatsApp1 για να είναι σε επαφή με φίλους και οικογένεια, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε βρίσκονται. Το WhatsApp είναι δωρεάν2 και προσφέρει απλή, ασφαλή, αξιόπιστη επικοινωνία με μηνύματα και κλήσεις, διαθέσιμο σε τηλέφωνα σε όλον τον κόσμο.

1 Και ναι, το όνομα WhatsApp είναι ένα λογοπαίγνιο με τη φράση What's Up.

2 Μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις δεδομένων.

Η αποστολή μας

Το WhatsApp ξεκίνησε ως μια εναλλακτική στα SMS. Το προϊόν μας πλέον υποστηρίζει την αποστολή και τη λήψη μιας ποικιλίας αρχείων: κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα και τοποθεσία καθώς και φωνητικές κλήσεις. Τα μηνύματα και οι κλήσεις είναι ασφαλή με κρυπτογράφηση, το οποίο σημαίνει ότι κανένας τρίτος, συμπεριλαμβανομένου και του WhatsApp, δεν μπορεί να τα διαβάσει ή να τις ακούσει. Πίσω από κάθε απόφαση σχετική με το προϊόν βρίσκεται η επιθυμία μας να επιτρέψουμε στον κόσμο να επικοινωνεί οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς εμπόδια.

Η ομάδα μας

Το WhatsApp ιδρύθηκε από τον Jan Koum και τον Brian Acton οι οποίοι είχαν προηγουμένως ξοδέψει 20 χρόνια σε συνδυασμό με τη Yahoo. Το WhastApp ενώθηκε με το Facebook το 2014, αλλά συνεχίζει να λειτουργεί ως ξεχωριστή εφαρμογή με στόχο τη δόμηση μιας υπηρεσίας μηνυμάτων που λειτουργεί γρήγορα και αξιόπιστα οπουδήποτε στον κόσμο.