Sobre WhatsApp

La nostra Aplicació

Més de mil milions de persones a 180 països utilitzen WhatsApp1 per mantenir-se en contacte amb amics i família en qualsevol lloc i moment. WhatsApp és gratuït2 i ofereix un servei de trucades i missatgeria senzill, segur i de confiança per a telèfons a tot el món.

1 Sí, WhatsApp és un broma amb la frase "What's Up".

2 Poden aplicar-se càrrecs adicionals per dades.

La nostra missió

WhatsApp va començar com un servei alternatiu de SMS. Ara, el nostre producte permet enviar i rebre un gran varietat d'arxius multimèdia: text, fotos, videos, documents, ubicacions i fer trucades veu. Els nostres missatges i trucades estan encriptats d'extrem a extrem, el que significa que ningú, ni tan sols WhatsApp, pot llegir-los o escoltar-los. Darrera de cada decissió hi ha sempre el nostre desig de que la gent es pugui comunicar sense barreres a tot el món.

El nostre equip

WhatsApp va ser fundada per Jan Koum i Brian Acton, després de treballar durant més de 20 anys combinats a Yahoo. WhatsApp es va unir a Facebook l'any 2014, però continua funcionant com una aplicació separada i centrada en construir un servei de missatgeria ràpid, de confiança i funcional a tot el món.