Едноставна. Безбедна.
Сигурна комуникација.

Со WhatsApp, ќе добиеш брзи, едноставни, безбедни пораки и повици бесплатно*, достапен на телефони низ целиот свет.
Симни сега
* Може да има трошоци за податоци. Контактирај го твојот оператор за повеќе детали.

WhatsApp гласовни и видео повици

Зборувај слободно

Со гласовните повици, можеш да зборуваш со твоите пријатели и фамилијата бесплатно*, дури и ако се наоѓаат во друга држава. Додека со бесплатните* видео повици, ќе можеш да имаш лице-во-лице разговори кога гласовните повици или пораките едноставно не се доволни. WhatsApp гласовните и видео повиците ја користат Интернет конекцијата на твојот телефон наместо импулси, со што нема да мора да се грижиш за високи сметки за јавувања.

Шифрирање крај-до-крај

Безбедност по дифолт

Дел од твоите најинтимни моменти се споделуваат преку WhatsApp, и затоа вградивме шифрирање крај-до-крај во најновата верзија на нашата апликација. Кога се шифрирани крај-до-крај, твоите пораки и повици се безбедни и само ти и личноста со која комуницираш можете да ги прочитате или слушате, и никој друг помеѓу, дури ни WhatsApp.
Прегледај функции