Kako radi

WhatsApp Messenger je višeplatformska mobilna aplikacija za slanje poruka koja Vam dopušta da razmjenjujete poruke bez plaćanja SMS-a. WhatsApp Messenger dostupan je za iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone i Nokia telefone i da, svi ti telefoni mogu slati poruke i jedni drugima! Budući da WhatsApp Messenger koristi isti internet podatkovni plan koji koristite za epoštu i surfanje internetom, nemate dodatnih troškova za slanje poruka i kontaktiranje svojih prijatelja.

Kao dodatak osnovnom slanju poruka, WhatsApp korisnici mogu kreirati grupe te međusobno slati neograničen broj slika, videa i audio poruka.

Zašto ne prodajemo oglasni prostor

Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we dont need. - Tyler Durden, Klub Boraca

Brian i ja proveli smo kombinirano 20 godina u Yahoo!-u radeći vrijedno u cilju održavanja internetske stranice na životu. I da, radili smo vrijedno na prodaji oglasa, jer je to ono što je Yahoo! radio. Sakupljao je podatke, posluživao stranice i prodavao oglase. Gledali smo kako Yahoo! postaje sve zasjenjeniji u vidu veličine tvrtke od strane Google-a.

Pročitajte više na našem blogu