Sådan virker det

WhatsApp Messenger er en app, som på tværs af platforme giver dig mulighed for, at udveksle beskeder uden at skulle betale for SMS. WhatsApp Messenger findes til iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone og Nokia, ja alle disse mobiltelefoner kan sende beskeder til hinanden! Og fordi WhatsApp Messenger bruger dit mobildata, som du allerede bruger til email og internet, er der ingen omkostninger til beskeder eller MMS og du kan holde kontakten med dine venner.

Ud over grundlæggende besked funktioner, kan WhatsApp brugere oprette grupper og sende hinanden ubegrænsede billeder, video og lydfiler.

Hvorfor vi ikke sælger reklamer

Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we dont need. - Tyler Durden, Fight Club

Brian og jeg tilbragte tilsammen 20 år på Yahoo! hvor vi arbejdede hårdt på at holde siden kørende. Og ja, vi arbejdede hårdt på at sælge annoncer, fordi det er hvad Yahoo gør. De indsamlede data og solgte dem til tredje part og det tjente de på og det solgte endvidere rigtig mange annoncer. Vi overværede at Yahoo blev overgået af Google i størrelse..

Læs mere på vores blog